KONSULENTFÆLLESSKABET KEY2SEE

 


Karina Damsgaard, cand.psych.

Som praktikant hos key2see bliver man introduceret til en række forskellige konsulentopgaver, som man får lov at prøve kræfter med. Herved får man et bredt indblik i psykologens mangefacetterede rolle og funktionsområder ude i "den virkelige verden".


For mig har praktikopholdet i key2see været en uvurderlig erfaring, både i forhold til at blive bekendt med egne evner og begrænsninger, særlige interesseområder samt en udvidet forretningsforståelse. Udover at styrke mit CV, har mit praktikophold hos key2see givet mig en faglig selvsikkerhed og tro på egne kompetencer, hvilket jeg har oplevet som afgørende i min jobsøgning.


Alexander Skovgaard Kvarning, cand.psych.

Gennem min praktik i key2see har jeg gjort mig erfaringer med mange forskellige konsulentopgaver. Kulturen for læring og refleksion i key2see har udviklet mig personligt og fagligt.


Praktikvejlederne har inspireret mig med deres forskellige tilgange og kompetencer, og samtidig har jeg oplevet en imødekommenhed overfor mine bidrag til de processer, jeg indgik i.


Jeg er gennem praktikken blevet skarp på mine særlige proceskonsultative kompetencer og har fundet en grundlæggende sikkerhed i konsulentrollen.


Key2see har for mig været det perfekte læringsrum. 

Karina Damsgaard, cand.psych.

Alexander Skovgaard Kvarning, cand.psych.

INNOVATION   
    ERHVERVSPSYKOLOGI   
    ORGANISATIONSUDVIKLING   
    KREATIVITET   
    KOMMUNIKATION
 

HVAD FORTÆLLER FORHENVÆRENDE PRAKTIKANTER?

FORSIDE      VIRKSOMHEDER      PRAKTIKANTER       KONTORER     ADRESSE      FORLAGET KEY2SEE