KONSULENTFÆLLESSKABET KEY2SEE

KONSULENTFÆLLESSKABET KEY2SEE

KONSULENTFÆLLESSKABET KEY2SEE

 

Erhvervspsykolog Niels Peter Rygaard


Niels Peter Rygaard er privatpraktiserende psykolog med en tilknytningsbaseret basis for relationsudvikling i sociale institutioner (skoler, forvaltninger, familiepleje, etc.).


Siden 1981 har han arbejdet med behandling af tab, deprivation og omsorgssvigt og deres betydning for livsudviklingen. Dels som underviser og supervisor, dels som organisationsudviklingskonsulent.


Udgivelsen af ”Severe Attachment Disorder in Childhood” i 2006 medførte et internationalt udviklingsforløb, resulterende i designet af onlineuddannelsen Fair Start, et EU forsknings/praktikerbaseret projekt til uddannelse i omsorg for anbragte småbørn. Uddannelsen breder sig hastigt i 3. verden, foreløbig på 20 sprog.

For dette arbejde modtog han i 2020 den amerikanske psykologforenings pris for internationalt humanitært arbejde


Der er mulighed for køb af forfatterens bøger ”Tilknytningsproblemer og tilknytningsforstyrrelse” (200 kr.) og ”Severe Attachment Disorder in Childhood” 250 kr. (Den danske bog er temabaseret, den engelske er opdelt i teori, praksisformer og organisationsudvikling, samt en række checklister for den professionelle (testprofiler m.v.).
Tlf.nr.: 61 10 64 40

Mail: npr@erhvervspsykologerne.dk

www.erhvervspsykologerne.dk

INNOVATION   
    ERHVERVSPSYKOLOGI   
    ORGANISATIONSUDVIKLING   
    KREATIVITET   
    KOMMUNIKATION
 

ERHVERVSPSYKOLOG NIELS PETER RYGAARD

ERHVERVSPSYKOLOG NIELS PETER RYGAARD