KONSULENTFÆLLESSKABET KEY2SEE

KONSULENTFÆLLESSKABET KEY2SEE

KONSULENTFÆLLESSKABET KEY2SEE

 

Fairstart Fonden v. Niels Peter Rygaard & Morten Jac


Fairstart Fonden udvikler uddannelser for medarbejdere på området udsatte og anbragte børn.

Gennem vores partnerskaber med forskere, NGO´er og forvaltninger i Danmark og hele verden har vi forbedret 40.000 anbragtes daglige omsorg og læring.

Fairstart Fonden er stiftet af Niels Peter Rygaard og Morten Jac, direktører for fonden. Vores frivillige bestyrelse består af en række eksperter : Pernille Thorup, Mette Møller, Bodil Mygind Madsen og Hans Hjordt Hansen.

Vi tilbyder et effektivt, forskningsbaseret redskab i vores 6 måneders professionelle medarbejder-uddannelse for medarbejdergrupper. Uddannelsen er let anvendelig og tilgængelig online. Det betyder at et hold medarbejdere kan arbejde både teoretisk og afprøve deres ideer i praksis, og at mange medarbejdere kan uddannes til lav pris, fordi de følger deres onlineklasse hjemmefra. For dette design har vi modtaget internationale priser.

Vores særlige fokusområder i øjeblikket er samarbejde med SOS Børnebyerne i 5 Østafrikanske lande, et samarbejde med Styrelsen i Grønland, og udvikling af en dansk uddannelse for opholdssteder.

Verdens sprog versioner i en gratis form. 


Fairstart arbejder på at videreudvikle uddannelsen, da medarbejdere, ledere og regeringer ikke har ressourcer til at øge budgetter, hverken til bedre organisation af hverdagen eller bedre normeringer.


Vores særlige fokusområder i øjeblikket er samarbejkde med SOS Børnebyerne i 5 Østafrikanske lande

og samarbejde med Styrelsen for forebyggelse og sociale forhold i Grønland.


Se meget mere om Fairstarts spændende arbejde på www.fairstartfoundation.comINNOVATION   
    ERHVERVSPSYKOLOGI   
    ORGANISATIONSUDVIKLING   
    KREATIVITET   
    KOMMUNIKATION
 

Fairstart Fonden

FAIRSTART FONDEN - FAIRSTART FOUNDATION